Daniel1978 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Hej koledzy. Czy ktoś przerabiał taki nosek na elektro? Chcę owego szybowczyka przerobić na motoszybowiec. Myślałem o sklejeniu noska z kadłubem i wycięciu kabinki. Chyba dobrze rozumuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Pa chwilowym "tentegowaniu", pomyślałem (zdarza mi się), może zrobić nosek nasówany z silnikiem na kadłub dużo miejsca w tym nosku jest. Regulator będzie pewnie przyklejony na rzepa. Pozostaje jeszcze kwestia mocowania noska do kadłuba? Zawsze jeszcze jest taśma? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Chyba coś z tego będzie? Ogólny wygląd już motoszybowca? Doważyć przód i tak trzeba maxymalny pakiet jaki wchodzi to 3s 2200mha. Jeszcze jakieś otwory do chłodzenia napędu i ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi