aquamark Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam. Sklep naprawdę godny polecenia. Wspaniały kontakt i natychmiastowa dostawa.
kamilos15000 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 SZYBKA DOSTAWA TZN JAK DZIS ZAMOWIE NP RANO TO ONI W TEN SAM DZIEN WYSLĄ MI PACZKE POCZTĄ ?????? Odpiszcie
Bartek2220 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Nie zamawiałem w nim dużo ale jak narazie to jest to super sklep Wpłaciłem pieniążki a na następny dzień miałem juz przed drzwiami listonosza z paczką.Kontakt : po potwierdzeniu zamówienia bardzo uprzejmy Pan sie odezwał ,przeprowadziliśmy bardzo miłą rozmowę (nie tylko o zamówieniu ).Polecam ten sklep
instruktor Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Perfekt-hobby można okreslic jednym słowem, perfekcjonalizm nic dodac nic ująć
Kaper Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Jestem stałym klientem właściwie od samego początku działalności. I nigdy się nie naciąłem. Zawsze się zastanawiam, jak Robert znajduje czas, żeby tak długo (a treściwie) gadać z klientami przez telefon. Kolejny plus to szybka wysyłka. Krótko mówiąc - Polecam. Pozdrawiam,
kamil_rc Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Właśnie weszłem na stronkę sklepu perfecthobby i co zobaczyłem? Sklep powiększył sie o spalinki. Jak narazie jest niewielki wybór ale myślę ze z czasem będzie sie powiększał
pilot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To i ja coś dodam. Sklep Roberta polecam, zakupy kilkukrotne i zawsze wszystko w porządku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.