aquamark Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam. Sklep naprawdę godny polecenia. Wspaniały kontakt i natychmiastowa dostawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos15000 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 SZYBKA DOSTAWA TZN JAK DZIS ZAMOWIE NP RANO TO ONI W TEN SAM DZIEN WYSLĄ MI PACZKE POCZTĄ ?????? Odpiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Nie zamawiałem w nim dużo ale jak narazie to jest to super sklep Wpłaciłem pieniążki a na następny dzień miałem juz przed drzwiami listonosza z paczką.Kontakt : po potwierdzeniu zamówienia bardzo uprzejmy Pan sie odezwał ,przeprowadziliśmy bardzo miłą rozmowę (nie tylko o zamówieniu ).Polecam ten sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Perfekt-hobby można okreslic jednym słowem, perfekcjonalizm nic dodac nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jestem stałym klientem właściwie od samego początku działalności. I nigdy się nie naciąłem. Zawsze się zastanawiam, jak Robert znajduje czas, żeby tak długo (a treściwie) gadać z klientami przez telefon. Kolejny plus to szybka wysyłka. Krótko mówiąc - Polecam. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Właśnie weszłem na stronkę sklepu perfecthobby i co zobaczyłem? Sklep powiększył sie o spalinki. Jak narazie jest niewielki wybór ale myślę ze z czasem będzie sie powiększał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To i ja coś dodam. Sklep Roberta polecam, zakupy kilkukrotne i zawsze wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.