lech-j Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Posiadam aparaturę Sanwa Aquila mam prośbę potrzebuję instrukcję obsługi po Polsku słyszałem że Sanwa Sd 6g to to samo oprogramowanie może ktoś posiada i udostępni ? Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Hej. Mam instrukcję PL. Mogę udostępnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech-j Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 To super bardzo poproszę na emaila lech.jozwiak@interia.plWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ok, ale dopiero wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech-j Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ok super dzięki z góryWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi