ZDENEK Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dzień Dobry. Jestem tu nowy. Powodem dołączenia do Was, jest: poszukiwanie wszelakich informacji o samolotach PZL.19 oraz PZL.26. Po odkryciu Waszego forum, podjąłem decyzję o rejestracji. Pozdrawiam serdecznie: Zdenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Witaj Zdenek. Miło że dołączyłeś do naszego grona oraz że piszesz po Polsku. Mam tylko prośbę o zmianę avataru. Regulamin mówi, że albo avatar postaci z twarzą albo nic. Flaga Czeska dużo sugeruje ale jest nieregulaminowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZDENEK Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Dziękuję za zwrócenie uwagi. Już to poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Jest świetnie. Witam Cię jeszcze raz. Już jesteś pełnoprawnym uczestnikiem naszego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi