wombat Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam, zajmuję się ogólnie pojętą budową maszyn. Powodem mojego przystąpienia do tego forum jest chęć odsprzedaży 90% ukończonego styroplotera DIY ktory został jedynie wstępnie uruchomiony i skutecznie wyciął jeden detal. Cena myślę ze będzie po kosztach + jakieś śmieszne grosze za prąd i czynsz podczas siedzenia nad tym projektem;) Bardzo proszę o podpowiedź w jakim dziale mogę zamieścić ogłoszenie. Pomimo ze włożyłem kawał serca i mam sentyment do własnych konstrukcji bardzo chciałbym odzyskać przestrzeń którą urządzenie zajmuje u mnie w firmie;) Chodzi dokładnie ten ploterek: http://www.uniwersalcompany.eu/oferta,styroploter-cnc,17,69.html Przy odpowiednim kodzie pozwala niezależnie sterowac obiema ruchomymi karetkami. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Problem jest taki że nowi użytkownicy tego forum nie mają uprawnień do działu giełda. Musisz spróbować na ogólnych portalach handlowych. Tam sporo modelarzy robi zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wombat Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 ok, no to atakuje inne forum w takim razie;) Proszę nie usuwać wątku, może komuś spodoba się maszynka i odezwie się;) Oj widzę że niedopuszczanie nowych użytkowników do giełdy to częsta praktyka xD Aż tylu wałkarzy w tej branży? Jako ze ploter najpewniej wymaga jeszcze drobnych prac wykończeniowych nie chciałbym sprzedawać go komuś kto nie ma zdolności konstrukcyjnych lub wydaje mu się że je ma... Grunt w tym aby obie strony były w pełni usatysfakcjonowane taką wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi