qba Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Kadłub wykonany z XPS (styrodur) skrzydła EPS, Osłona silnika i owiewka PCV. Jest to model do samodzielnego wykończenia i złożenia jak widać na załączonych zdjęciach. Kadłub wykonany z dwoch elementów. Skrzydła posiadają wycięcia na dźwigary (rurka węgłowa) od spodu i na górze płata. Statecznik poziomy (pełny profil). Statecznik pionowy należy wkleić w kadłub. Specyfikacja: * Rozpiętość: 900mm * Długość: 620mm * Waga(bez oslony silnika i kabiny) : 84g Model do przekazania osobie mającej doświadczenie w budowie modeli, oraz posiadające potrzebne wyposażenie do ulotnienia. Osoba której model zostanie przekazany zobowiązuje się do opisu budowy na forum, oczywiście fotografie obowiązkowe. Fotografie: http://217.113.230.114/su-26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jak coś to jestem chętny do poskładania modeliku. Wyposażenie jakieś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja był bym chętny. Odpowiednie wyposażenie posiadam. I mogę go odebrać osobiście w lublinie, będę od (soboty do wtorku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jak sie nikt nie znajdzie to zgłaszam sie na rezerwowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacojaco Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ten sklep istnieje . Zamówiłem uniach model 03.10.2008 i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No to i ja się zgłoszę. Nożyk mam do styropianu, komórkę do zdjęć też mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 A klej masz? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No o kleju Qba nic nie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam mam potrzebne wyposażenie, klej , potrzebne narzędzia, cyfrówkę oraz ponad 3 letnie doświadczenie. Chętnie bym go złożył więc też się zgłaszam zwłaszcza, że teraz ferie więc sporo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 jak niema znaczenia to ja tez bym się zgłosił, cyfrówka 7mpx jest wyposarzenie tez. i dobre chęci połaczone z mnóstwem wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mam wyposażenie, 2cyfrówki i kamerę. 6letnie doświadczenie. Odpowiedni sprzęt i dużo miejsca do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 kylorc, 2cyfrówki i kamerę. przepraszam ale czy to licytacja kto ma więcej elektroniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie zgłaszajcie się po 10 razy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Motylasty został wytypowany do Su-26 ze względu na swoje doświadczenie i genialne fotorelacje z budowy. Tomku poproszę o adres na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.