olsen1969 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 witam. moze ktos z kolegow uzytkuje aparaturke turningy 9xr pro i moglby mi pomoc.. mam rozne instrukcje sciagniete z internetu, ale nie umiem znalezc gdzie i jak przestawic rewersy sterow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Oprogramowanie masz orginalne, czy OpenTX ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsen1969 Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 niestety tego nie wiem... niedawno kupilem ta aparatuure z eleresem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Nagraj filmik z ekranu aparatury od włączenia do wejścia w menu i przeklikania. Pokaże to jaki masz soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi