kapi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję symulatora ktory będzie działał na Windowsie Viscie. Szukałem symulatorów i instalowałem ale żaden nie chciał działać. Proszę o pomoc.
kareks Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie wiem jak szukałeś ale w Viście na pewno działa Fs-One (mam i działa) Reflex XTR - miałem sprzedałem działał bez problemów i działa też Real Flight 4.5. Pozdrawiam Arek K
kapi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, a może jakieś darmowe do ściągnięcia?
marcin133 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję symulatora ktory będzie działał na Windowsie Viscie. Szukałem symulatorów i instalowałem ale żaden nie chciał działać. Proszę o pomoc. Założyłeś wcześniej identyczny temat! Dostałeś odpowiedź i ostrzeżenie i temat usunięto! Zrobiłeś to po raz drugi! Nie czytałeś odpowiedzi czy nie chce Ci się szukać odpowiedzi? Po pierwsze: Tytuł!! - Kto będzie coś wiedział po przeczytaniu tego tytułu? Tytuł powinien zawierać ogólną informację na temat treści w środku! Po drugie: Wpisz "Vista" w wyszukiwarkę forum. (wcześniej pisałeś nawet że szukałeś :shock: ) dostaniesz 11 wyników. Słownie: jedenaście! Znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania! Nie pierwszy jesteś z takim problemem. Inni jeszcze potrafili nazwać temat - Ty nie. Tobie nie chce się nawet sprawdzić czy przypadkiem nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.