kapi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję symulatora ktory będzie działał na Windowsie Viscie. Szukałem symulatorów i instalowałem ale żaden nie chciał działać. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie wiem jak szukałeś ale w Viście na pewno działa Fs-One (mam i działa) Reflex XTR - miałem sprzedałem działał bez problemów i działa też Real Flight 4.5. Pozdrawiam Arek K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, a może jakieś darmowe do ściągnięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 FMS próbowałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, poszukuję symulatora ktory będzie działał na Windowsie Viscie. Szukałem symulatorów i instalowałem ale żaden nie chciał działać. Proszę o pomoc. Założyłeś wcześniej identyczny temat! Dostałeś odpowiedź i ostrzeżenie i temat usunięto! Zrobiłeś to po raz drugi! Nie czytałeś odpowiedzi czy nie chce Ci się szukać odpowiedzi? Po pierwsze: Tytuł!! - Kto będzie coś wiedział po przeczytaniu tego tytułu? Tytuł powinien zawierać ogólną informację na temat treści w środku! Po drugie: Wpisz "Vista" w wyszukiwarkę forum. (wcześniej pisałeś nawet że szukałeś :shock: ) dostaniesz 11 wyników. Słownie: jedenaście! Znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania! Nie pierwszy jesteś z takim problemem. Inni jeszcze potrafili nazwać temat - Ty nie. Tobie nie chce się nawet sprawdzić czy przypadkiem nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.