Marcinmb Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Po kilku miesiecznej przeriwe postanowilem powrocic do modelarstwa i przegladajac ulubiony sklep zaciekawil mnie ten o to model: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8372 Czy ktos mial jakies doswiadczenia zwiazane z tym modelem?Bede wdzieczny za kazda opinie o modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 z tego co widzialem na forum ktos wypowiadal sie nt ASW28... szukales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tak ale nie bylo tam zbyt duzo napisane o tym modelu a interesuje mnie jeszcze przesylka do polski...Jestem ciekaw jak model bedzie zapakowany i czy ma szanse dotrzec do mnie w 1 kawalku ;](Wybieram tansza forme przesylki 33$) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Doświadczenia z modelem miał jeśli mnie pamięć nie myli- Cobra. Co do przesyłki to znając fachowość UH, model będzie zapakowany w pudło i otoczony torebkami z powietrzem. Zawsze pakują na maxa solidnie, bez względu na to co zamawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 tez mam chrabkę na ten modelik. http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p2724,asw-28-rtf-zestaw-rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 czarek66, zastanawiales sie nad zakupem w UH?Roznica w cenach jest drastyczna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ale w UH nie ma w komplecie nadajnika, odbiornika i pakietu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tak, zastanawiałem się. Ale ja chyba kupie sobie tak jak juz wczesniej zrobił to Cobra tzn. bez aparatury. Kadłub, skrzydła, kabinka itd. Rożnica drastyczna, (?)no moze tak ale!! Kurs dolara, ryzyko przesyłki(uszkodzenia) i wtedy róznica zmniejsza się "drastycznie" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ok,przerpaszam moja gafa..Ale za to UH dodaje 2(!)calkowicie za darmo pakiety...Zupelnie nie zwrocilem uwagi na aparaturke i odbiornik gdyz mi niepotrzebna Bardzo przepraszam za blad Ps.W UH mozna dostac aparaturke 2.4ghz prawdopodbnie leszej jakosc niz ta z kompletu)i cena wraz z aparaturka i tak bedzie sporo nizsza od tej w polsce ;] Edit: Panie Czarku,Sa zwolennicy kupowania za granica i sa zwolennicy kupowania w polsce..dzieki temu dzialaj oba sklepy.. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No wlasnie!! Kolega meloow ma racje!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.