Depesz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam. Jestem posiadaczem ładowarki Hyperiona (2 ładowarki w jednym ciele), która ma moc 360W. Mam kilka pakietów 5S 5000mAh, które można ładować prądami 2C. Czy komuś udało się przerobić zasilacz komputerowy i uzyskać taką wydajność. Mogę kupić zasilacz o mocy 600W, ale czy po przerobieniu go uzyskam na wyjściu 30-40A? Przeszukałem forum, ale nigdzie nie znalazłem informacji o zasilaczach takiej mocy. Posiadam obecnie zasilacz z HC, lecz ma za małą moc, 14V i 16A. A może ktoś wie, gdzie można kupić gotowy zasilacz o mocy 400W?. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Oblookaj to i to . Szczególnie ten drugi powinien dać radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Chciałem zaproponować typowy zasilacz do radiostacji ale cen podanych powyżej nie pobije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.