michcio88 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Gdzie mogę kupić antenę do nadajnika (jakis sklep internetowy) ? Nadajnik to produkt pelikana i pochodzi od modelu http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=135
puciu16 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Z jakiej firmy jest ta aparatura? jaki ma gwint (wewnętrzny czy zewnętrzny)...
Mars_2000 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Idziesz do pierwszego lepszego sklepu z art. elektrycznymi RTV i za 8-10 złotych kupujesz praktycznie identyczną antenę teleskopową. Tylko najpierw wykręć sobie tę starą zapewne złamaną, aby mieć do czego porównać tę nową. Ja kiedyś przez przypadek też złamałem w takim samym nadajniku antenę i po wymianie na nową (taką zwykłą - tylko trochę dłuższą) żadnego pogorszenia w jakości działania nie zauważyłem.
michcio88 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 bylem właśnie w takim sklepie i nie maja takiej akurat :/
olo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Może w drugim albo trzecim sklepie? Warto sprawdzić.
baxter12 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja tez mialem problem, bo zlamalem antene, nowa wydala mi sie za droga wiec polaczylem zlamane czesci wlutowujac wtyki bananowe. Nioe to zebym byl strasznie skapy, ale jak zobaczylem ceny anten w sklepach modelarskich, to pomyslalem ze nie lubie byc robiony w bambuko.taniej by wyszla uzywana aparatura e-sky na Allegrogo. Baxter
f-150 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 np.tu lub w tej firmie ,tam kiedyś kupowałem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.