pawel0110 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Witam . Ostatnio chcąc wrócić do zabawy z dronami kupiłem turnigy 9xr pro z modułem frsky DJT oraz odbiornikiem v8fr II . I tu jest problem z bindowaniem. Nadajnik piszczy i mruga do bindowanie a odbiornik nie chce się połączyć. Kombinowałem z zworka i bez, z odległością aparatury od odbiornika i też nic. Poprzedni właściciel mówił że miał problem z połączeniem urządzeń. I tu szukam przyczyny. Obstawiam moduł tylko potrzebował bym pomocy jak go sprawdzić . Czy jest możliwość sprawdzenia czy moduł wysyła sygnał ? Prosił bym o pomoc bez krytyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 OpenTX na pokładzie? Jaka wersja oprogramowania w radiu? V8FR binduje się tylko z wersją międzynarodową, z europejską nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel0110 Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 OpenTX brak . Wersja oprogramowania w radiu jeszcze nie zaktualizowana , stara. Muszę zaktualizować. Po otrzaniu aparatury myślałem że wszystko powinno bez problemu się połączyć a tu niespodzianka. Czy można coś zrobic aby zbindowac moduł z odbiornikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Bindujesz tak jak na tym filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel0110 Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Ogromne podziękowanie. Wieczorem będę probowac i mam nadzieję że w końcu się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi