wlodeklis Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Witam jakiś czas temu stałem się posiadaczem dość wiekowego zestawu B-25 TopFlite. Szybka elektryfikacja i oblot modelu. Film z pierwszego lotu bez gondoli silników i innych dodatków. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekLatacz Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Piękna maszyna, gratulacje. Można wiedzieć jaka specyfikacja tj. ogólne wymiary, waga zastoswane silniki i śmigła? Z góry dziękuję. Marzy mi się coś podobnego opracować tylko z dużym udziałem pianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Model firmy TopFlite rozpiętość 2300mm,waga ok10kg ale jak będzie wszystko zamontowane to może ok 11kg. Silniki NTM Prop Drive 50-50 580kv, regulatory Yep 150A,pakiety 2x6s 5000Amh,śmigła 13x6 lub 13x8 trójpłatowe firmy Master Airscrew. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi