robintom Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam, mam pytanko czy warto jeszcze pchać się w Graupner MC26? Bo jak widzę w magazynach pustki jakby firma padła. Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Ja kupiłem MC32...jakby mi pierwsze MC32 padło W Graupnerze zmienił sie właściciel. Ale to już kilka lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 A czym się różni więcej mc 26 od mc 28 bo tu 16 kanałów i tu? Tylko 28 wielkość aku i halla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slekar Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Witam, GR MC28 różni się od MC26 że ma czujniki Halla i bluetooth zakupiłem GR MC26 i jestem zadowolony ,dobry link i małe odbiorniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Dzięki. Miałem Hitec potem Graupner MC19 i ta inna pozycja rąk spodobała się moim stawom. Zaryzykowałem i kupiłem MZ24 i znowu ten sam problem to ciągnie mnie do MC26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi