TT_PIT Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam wszystkich modelarzy na forum. Lotnictwem interesuję się chyba od urodzenia, a przynajmniej odkąd tylko pamiętam. Od młodości pochłaniałem wszystko co związane było z lotnictwem, aż do czasu kiedy to w 2005 roku zaopatrzyłem się w pierwszy nadajnik i samolot RC. Od tamtego czasu przybyło sporo gratów w hangarze. Na stanie znajdzie się ok 10 samolotów z czego 4 są na warsztacie, niepoliczalna ilość servomechanizmów, odbiorników, silników, pakietów i innych mniej lub bardzie potrzebnych szpargałów. A, i dwa raptory. Obok pierwszego nadajnka Optica6 (mam go do dzisiaj i czasem używam) pojawił się MPX Royal Evo 9 który mnie rozczarował (dostał ban'a i leży w szafie :mrgreen: ) i Futaba FX30 w wersji 2.4 i 35. Od 2007 roku zacząłem przygodę również z prawdziwym lotnictwem i obecnie żona ma nie wiele pożytku ze mnie w domu. Wolny czas spędzam albo na Bemowie, albo na lotnisku modelarskim pod Radomiem albo ostatecznie (jak nie ma pogody na jakiekolwiek latanie) na modelarni :crazy: Obecnie wciągnęło mnie dość mocno FPV więc najprawdopodobniej będę najczęstrzym gościem na tym właśnie forum. Z lotniczym pozdrowieniem, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witamy w świecie tysiąca postów i tysiąca użytkowników. Pozdrowienia z Radomia :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Cześć Na Bemowie powiadasz 15 sierpnia nie bedziesz miał jak latać za to będziesz mógł posłuchać Madonny :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witaj Tomku do szybkiego spotkania na lotnisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.