symon5 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Witam, nie bardzo wiedziałem gdzie ten temat napisać i padło na ten dzieł. Mam małą fuchę modelarską i potrzebuję odkręcić dwa imbusy w echosondzie AIRMAR p66 i niestety nie idzie ,czy to maja jakies zabezpieczenie wewnątrz czy coś takiego kręcą się ale nie wykręcają się . Może ktoś z kolegów miał do czynienia z tym problemem i udzieli mi rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Marku ściąć lub rozwiercić łebki śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Znalazłem rozwiązanie tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 A zdradzisz jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi