Rayan Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam Posiadam Cessne 745, jest nowa nie latana, ledwo co poskladana. Chce isc nia dzisiaj polatac, akumulatorki do aparatury naladowane, akumulator do samolotu rowniez. Odpalilem dla testu, a tu model wyprawa jakies diwne rzeczy, sam daje gaz, lotkami raz mi ruszy 10 razy nie. Nie mam pojecia co sie dzieje. Akumulatory naladowane w 100%, antena ocyzwiscie wzciagnieta. Proszę o pomoc gdyz chce polatac dzisiaj o 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zobacz kwarce bo mogą być uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 sam daje gaz, lotkami raz mi ruszy 10 razy nie. posprawdzaj czy masz dobrze wszystkie wtyczki włożone(czy do końca i czy w dobrą stronę) , jak masz taką możliwość to sprawdź na innym odbiorniku, zobacz też czy kwarce są odpowiednie włożone. Popatrz czy się nic nie odlutowało bo może się tylko stykać i raz łączyć a raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Po pierwsze ona lotek nie ma:) druga sprawa to aparatura nie jest najlepsza, mam gdzieś ten model. Tak jak pisze Kwasiu sprawdź kwarce, jak to w porządku to zasięg, może antena w aparaturze nie łączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayan Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 podlacyzlem wsyzstko, wysunąłem antene, i teraz niby dziala, ale za chwile moze byc znowu inaczej, nie chce mysle co ebdize, jak cos takiego stanie sie w locie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 tak się może dziać, jeśli sygnał jest za silny a odbiornik nie najwyższej jakości. Odsuń trochę nadajnik i nie wysuwaj anteny do końca, ale wyciągnij 1-2 segmenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.