Skocz do zawartości

Cessna 745 szaleje.

Rayan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam Cessne 745, jest nowa nie latana, ledwo co poskladana. Chce isc nia dzisiaj polatac, akumulatorki do aparatury naladowane, akumulator do samolotu rowniez. Odpalilem dla testu, a tu model wyprawa jakies diwne rzeczy, sam daje gaz, lotkami raz mi ruszy 10 razy nie. Nie mam pojecia co sie dzieje. Akumulatory naladowane w 100%, antena ocyzwiscie wzciagnieta.

Proszę o pomoc gdyz chce polatac dzisiaj o 15 :P

Opublikowano
sam daje gaz, lotkami raz mi ruszy 10 razy nie.

posprawdzaj czy masz dobrze wszystkie wtyczki włożone(czy do końca i czy w dobrą stronę) , jak masz taką możliwość to sprawdź na innym odbiorniku, zobacz też czy kwarce są odpowiednie włożone. Popatrz czy się nic nie odlutowało bo może się tylko stykać i raz łączyć a raz nie

Opublikowano

Po pierwsze ona lotek nie ma:) druga sprawa to aparatura nie jest najlepsza, mam gdzieś ten model. Tak jak pisze Kwasiu sprawdź kwarce, jak to w porządku to zasięg, może antena w aparaturze nie łączy.

Opublikowano

podlacyzlem wsyzstko, wysunąłem antene, i teraz niby dziala, ale za chwile moze byc znowu inaczej, nie chce mysle co ebdize, jak cos takiego stanie sie w locie:/

Opublikowano

tak się może dziać, jeśli sygnał jest za silny a odbiornik nie najwyższej jakości. Odsuń trochę nadajnik i nie wysuwaj anteny do końca, ale wyciągnij 1-2 segmenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.