mlody25 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam w programie NVU zrobiłem instrukcje do symulatora RealFlight G4 i mam ją zapisaną w pliku .HTML mam konto na www.republika.pl ale nie umiem tej strony opublikować. Wie ktoś może jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 można to zrobić poprzez program Total Commander (dostępny za darmo) o to chodziło no nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 mlody25 jak masz domene + miejsce na serwerze to wystraczy. Treaz bieresz nazwe usera oraz haslo do konta FTP logujesz sie i wrzucasz ten plik czy pliki ale główny musi nazywać się index.html czy np. index.php, index.htm. Do wrzty na ftp wystarczy np. total commander ale jak pisałeś strone w jakims lepszym programie to zapewne tam jest opcja wrzuty na serwer. jezeli chcesz aby strona byla indeksowana przez roboty sieciowe i widziana w wyszykiwarkach google itp. musisz miec dobrze napisane META. reszte jak to robic mozesz pocztrac w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Szczerze polecam tą stronkę - mi bardzo pomogła http://www.kurshtml.boo.pl/ (klikasz na html i tam jest wszystko opisane jak co robić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dziękuję właśnie wrzucałem stronę na FTP (mam mozille i za pomocą FireFTP) i zatytułowałem index.html i nic, ale spróbuje jeszcze raz. Aha ponieważ strona ma więcej screenów jak tekstu to te screeny też muszę dać na FTP? EDIT: Panowie działa dziękuję z całego serca na pewno przyda się początkującym tylko boje się co z moderatorami bo oni nie popierają no wiecie piratów.... A szkoda bo taka instrukcja dla biedniejszych rodzin by się przydała. Jeszcze raz dzięki, leci pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 to te screeny też muszę dać na FTP? tak wszystko co jest na stronie musi być wrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 CO jest kurczę? nie mogę dać pomógł.. :| Gdzie się podział ten przycisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 CO jest kurczę? nie mogę dać pomógł.. Gdzie się podział ten przycisk... powinien być koło ,,profil , pw , mail ,, gg ......: nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 :shock: to nie wiem co się stało....pomógł chyba jest dostępne w każdym dziale.......możesz się spytać jakiegoś moderatora ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Pewnie z racji Ostrzeżenia mam zablokowaną tą funkcje zwrócę się do obsługi technicznej a co z tym obrazkiem? Wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 W Hyde Parku nie ma funkcji pomógł. Pomogłem? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Pomogłem? pewnie.. jak Ci naciś "pomogl"? :D :rotfl: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jak widzicie w Hyde Parku nie ma pomógł, jak i ich liczników w profilu! nie wiem jaki to ma sens ale ten dział jest uznany za "Tematy ogólne, o życiu itp Byle bez zbędnych emocji." :wink: PS:pisałem razem z przedmówcami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 W Hyde Parku nie ma funkcji pomógł. Pomogłem? ;-) Nie :devil: A plik wcale nie musi być zatytuowany index.html Jeżeli chciał by wrzucić na serwer tylko coś co było by dla jego użytku a nie publicznego to nazywa go np. kazek.html Wówczas link do wejścia w ten plik to www.nazwatwojejstrony.prv.pl/kazek.html index.html jest rozpoznawany jako strona główna na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot_ Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 można to zrobić poprzez program Total Commander (dostępny za darmo) o to chodziło no nie?? Total commander nie jest dostępny za darmo. jest dostępny na licencji shareware link do wikipedi. free commander jest za darmo ale to już inny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 jak masz konto na republice to wejdz na strone: ftp.republika.pl podaj swoj login i haslo i pojawi ci sie cos w stylu otwartego folderu tam wklejasz zwyczajnie plik o nazwie "index.html" i wszystkie inne pliki (tj zdjecia itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.