Tofik Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam. Czy ktoś wie może na jakiej ulicy i czy w ogóle jest w Rzeszowie jakaś modelarnia? Chciałbym się zapisać ale nie wiem czy w ogóle jest takie coś? EDIT: Poprawiłem pisownię. Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacred Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Niestety Kolego, żadna modelarnia nie istnieje już w mieście Rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A może ktoś by chciał ze mną polatać ?? Latam z kamerą i fajnie widzieć 2 model w kamerze innego samolotu. Zawsze latałem sam jeszcze nie widziałem innego modelu niż moje 8) GG: 10344736 Mieszkam w okolicach Rzeszowa ale jestem w nim codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macgaw Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Będę pamiętał o zaproszeniu kiedy już coś zbuduje i 'ulotnie'. Podobno w Niechobrzu cyklicznie odbywają się spotkania ale jeszcze nie dowiedziałem się kto, kiedy i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 O.K. Mogę wpaść. Mam 3 LIPOLY więc trochę polatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Na Nowym mieście chyba coś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A możesz coś więcej napisać? Czy tylko dostałeś cynk. :twisted: Pozdrawiam, :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.