Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam. Z nudów postanowiłem zrobic mini poradnik dla tych którzy nie mają instrukcji do nadajnika bądź się boją jak ja na początku, że coś popsują. Na początku : Jeśli plastikowy element nie wypadnie należy go zdjąc To już po wszystkim. Jak widać to była zmiana na mode 2 czyli gaz po lewej stronie. zmiana na mode 1 wygląda tak samo tylko to trzeba zrobić na prawym drązku. Teraz mała modyfikacja wtyczki do zasilania nadajnika. Gdy dojdzie wtyczka dodam zdjęcie jak to u mnie wygląda. Proszę o surową ocenę. Zabraniam bez mojej zgody rozpowszechniania wszelkiego materiału zawartego na tej stronie.
olo Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Z tą wtyczką po prostu przekombinowałeś,skąd pomysł żeby właśnie przez nią ładować pakiet? Od częstego wyjmowania i wkładania wyrobią się styki i kiedyś zabraknie Ci zasilania. Czy jesteś na 100% przekonany że miałbyś problemy z ładowaniem przez oryginalne gniazdo zasilania? Jeżeli już to trzeba było dolutować drugi przewód z żeńską wtyczką do akumulatora i ten sposób ładować i nic więcej nie zmieniać.
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 Jestem przekonany że nie będę lądował przez gniazdo lądowania w nadajniku bo nie mam wtyczki a tak będę mógł lądować większym prądem.
olo Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie widzisz żadnych minusów w Swoim rozwiązaniu?
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam wydaje mi się ze ta blaszka powinna być z tą wypustką a tu niej nie widać
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 Cześć. W zestawie są 2 blaszki jedna "czysta" a druga z wypustką. Ta czysta jest przeznaczona do helikopterów coby mieć bardziej płynny ruch. Mi się spodobała i taką sobie przykręciłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.