Ellaer Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Witam serdecznie Jestem 22 letnim studentem Automatyki i Robotyki. Ostatnio zainteresowałem się quadrocopterami. Jestem początkujący jeżeli chodzi o tą dziedzinę. Stworzyłem konto na tym forum w tym celu, ponieważ będę chciał stworzyć quadrocopter, który będzie mógł programowo sam się przemieszczać i będę niestety potrzebował w tym pomocy. Szczerze, nigdy nie miałem z tym do czynienia, nigdy nie stworzyłem żadnego quadrocoptera i mam nadzieję, że na tym forum ktoś mi w tym pomoże: ) Osobiście interesuję się wszystkimi rzeczami "dark", książki dark fantasy, filmy itd. Pozdrawiam wszystkich.
Konrad_P Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Byłoby wszystko fajnie gdybyś przeczytał regulamin. Zapraszam do przeczytania poprawienia profilu i dopiero będziemy się witać.
Ellaer Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Przeczytałem, poprawiłem avatar oraz profil. Mam nadzieję, że już wszystko się zgadza.
Rekomendowane odpowiedzi