Ellaer Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Witam serdecznie Jestem 22 letnim studentem Automatyki i Robotyki. Ostatnio zainteresowałem się quadrocopterami. Jestem początkujący jeżeli chodzi o tą dziedzinę. Stworzyłem konto na tym forum w tym celu, ponieważ będę chciał stworzyć quadrocopter, który będzie mógł programowo sam się przemieszczać i będę niestety potrzebował w tym pomocy. Szczerze, nigdy nie miałem z tym do czynienia, nigdy nie stworzyłem żadnego quadrocoptera i mam nadzieję, że na tym forum ktoś mi w tym pomoże: ) Osobiście interesuję się wszystkimi rzeczami "dark", książki dark fantasy, filmy itd. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Byłoby wszystko fajnie gdybyś przeczytał regulamin. Zapraszam do przeczytania poprawienia profilu i dopiero będziemy się witać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellaer Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Przeczytałem, poprawiłem avatar oraz profil. Mam nadzieję, że już wszystko się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi