MaciejHP Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Z tej strony Maciek. Modelarstwem (głównie lotniczym RC) zajmuję się od lat osiemnastu, czyli - jak dotąd - większość życia. Trochę się zbudowało, nieco zaprojektowało, a i bez rozkawałkowania modelu (modeli...) się nie obeszło. Postanowiłem dołączyć do tego szacownego grona, bo wymiany poglądów i zdobywania wiadomości nigdy za wiele - a i swoim doświadczeniem może uda mi się kogoś wesprzeć. Pozdrawiam i do spisania / zobaczenia na łące (zwykle w okolicach Warszawy)! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Jeszcze tylko doczytaj regulamin popraw odrobine profil i będziemy się witać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejHP Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Przeczytać przeczytałem, i jak widać (było) jeden z zapisów zrozumiałem "po swojemu". Teraz jest lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi