Rafal B. Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam wszystkich modelarzy :-) Parę słów o sobie: Mam na imię Rafał pochodzę z stolicy szybowcowej polski czyli Bielsko Białej. moja specjalnością są -modele swobodnie latające (odkąd pamiętam) -dlg (latam od roku a interesuje się odkąd pojawiły się w Polsce) -elektryki ( ano czasami dla relaksu polatać sobie) -szybowce (po prostu są piękne) Pozdrawiam
modelarzkobi Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!:
Gość tom_tom Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 ... no to jest nas z Bielska wiecej Tomo
KiD Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Witamy Rafale Fajnie ze coraz wieksze grono modelarzy z Bielska zapisuje sie na forum.
Rafal B. Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Opublikowano 25 Lutego 2007 Ano Witojcie Panocki modelarze :-D Bielsko rośnie w siłę :-P
armand Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 (..)moja specjalnością są -modele swobodnie latające (odkąd pamiętam) (..) Witaj, to umierająca troche klasa w dobie coraz tańszego RC a powinna być obowiązkowa :wink:
Rafal B. Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 Witaj Marku Armand przyznaje Ci 100%racje. Obecnie właśnie kasa i coraz bardziej skomplikowane modele odstraszają młodych ( sam prowadziłem paru młodych ale zrezygnowali na rzecz rc). Ale i tak żaden lot modelu rc nie zastąpi pięknego lotu gumówki ;-) Nie wiem czy ktoś wie ale modele swobodnie latające są w większości bardziej skomplikowane od modeli rc :-P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.