Rafal B. Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam wszystkich modelarzy :-) Parę słów o sobie: Mam na imię Rafał pochodzę z stolicy szybowcowej polski czyli Bielsko Białej. moja specjalnością są -modele swobodnie latające (odkąd pamiętam) -dlg (latam od roku a interesuje się odkąd pojawiły się w Polsce) -elektryki ( ano czasami dla relaksu polatać sobie) -szybowce (po prostu są piękne) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witaj rafale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ... no to jest nas z Bielska wiecej Tomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 no witam:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiD Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witamy Rafale Fajnie ze coraz wieksze grono modelarzy z Bielska zapisuje sie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ano Witojcie Panocki modelarze :-D Bielsko rośnie w siłę :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Cześć Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (..)moja specjalnością są -modele swobodnie latające (odkąd pamiętam) (..) Witaj, to umierająca troche klasa w dobie coraz tańszego RC a powinna być obowiązkowa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witaj Marku Armand przyznaje Ci 100%racje. Obecnie właśnie kasa i coraz bardziej skomplikowane modele odstraszają młodych ( sam prowadziłem paru młodych ale zrezygnowali na rzecz rc). Ale i tak żaden lot modelu rc nie zastąpi pięknego lotu gumówki ;-) Nie wiem czy ktoś wie ale modele swobodnie latające są w większości bardziej skomplikowane od modeli rc :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.