Barlu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Wiele osób stosuje i chwali te regulatory, cena i to że jak na koszty ich są "niezawodne". A ja mam pytanie co do ich "wydajności" zakłóceń? W sensie, czy emitują jakieś zakłócenia? Jeśli tak to jak zapobiec tym zakłóceniom? [pewna większa odległość od odbiornika (?) , mniej więcej jaka?] Nie znalazłem nic na forum na ten temat, może źle szukałem, jeśli było coś to proszę o link. Zamierzam nabyć ten regulator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja używam kilku tych regulatorów. Zdarzało się że regulator leżał na odbiorniku :oops: a ja latałem na granicy zasięgu. Nadajnik mx-12, regiel SS 30A - ten tańszy bez możliwości programowania, odbiornik e-sky z pomarańczową obudową (te z szarą wydaja mi się do kitu bo na nim strasznie siało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Używam i nie mam problemów. A co do koloru esky...hmmm... mam szary i nie sieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jak odróżnić ten co go nie można programować od tej programowalnej wersji (poza ceną) Jak jest zaprogramowany ten tańszy? Mam jeden taki reg. " SIMPLE" i w czasie rozładowywania zmniejsza mi obroty silnika płynnie ale jak by do zarżnięcia pakietu (pakiet spuchł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.