Skocz do zawartości

Witam wszystkich!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Michał.

Modelarstwem interesuję się od dziecka.Jako 10-letni chłopak uczęszczałem do modelarni gdzie tam w tych latach zaczynało się od szybowców Jaskółka.Po jakimś czasie przestałem ze względu na ograniczenia techniczne.Znudziło mnie puszczanie z ręki szybowca który latał przez kilkadziesiąt sekund a model na uwięzi (w tamtych czasach rarytas)potrzeba było nie lada funduszy których 10-letni chłopak nie miał.

Za modelarstwo RC zabrałem się od 4 lat gdzie już jako pracujący stać mnie było na sprzęt, nie wspomnę o wyrozumiałości mojej małżonki która nazwała mnie dorosłym dzieciakiem :)

Jako sprzęt służy mi jak na razie Hitec Laser4 + modulator Zbiga (poluje na coś nowego) 4 szt silniki elektryczne 3f ,regulator 30A,4 szt serwa mini oraz 3 pakiety Li-pol.

Dotychczas zbudowałem kilka modeli z pianki pod panele zwanej na Forum jako Depron zielony :P .Fajny materiał dla początkującego.

W tej chwili chcę przejść na większe modele z silnikiem żarowym.

Nie interesują mnie w ogóle modele kupione w sklepie, ja muszę wszystko wyciąć, pomyśleć i posklejać sam, na tym zresztą modelarstwo polega Prawda?

Dobra kończę zanudzać.

Jestem otwarty na wszelkie dyskusje oraz znajomości.

Pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.