MironRC Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Kupiłem model z silnikiem 12,5 ccm Profi producent H.HORNLEIN z tym ze nie ma przy nim gaźnika, nie wiem czy w ogóle dobrze umieściłem temat (być może jest to 2 takt). Podobno pasuje do niego gaźnik od Webry 61, koledzy czy wiecie coś na ten temat? niestety na razie innego zdjęcia nie mam : :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Gaźnik Perry powinien bezproblemowo pasować(to odnośnie tej Webry 61),a co do działu to błyskawicznie przenieś to do 2 taktów :mrgreen: .Przy okazji muszę powiedzieć że cały ten silnik to nic innego jak Cox Tee Dee z tym że prawie 10 razy większy :wink: to tak odnośnie budowy.....powinien długo ci posłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.