Danielek5 Opublikowano 5 Lipca 2022 Opublikowano 5 Lipca 2022 Cześć! Jestem Daniel, pochodzę z Lublina i od paru miesięcy uczę się latać moim pierwszym modelem Sky King f959s. Dopiero rozpocząłem swoją przygoda i jak tylko pogoda dopisuje to od razu idę polatać, złapałem mega zajawkę Liczę na wsparcie doświadczonych modelarzy. Jeśli ktoś jest z Lublina i okolic to jestem otwarty na spotkanie. Zawodowo zajmuję się marketingiem online. Po godzinach kibic lubelskiego żużla, działkowicz i fan aktywnego trybu życia. Pozdrawiam!
pietka Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 Cześć. W Lublinie jest nas trochę. Świetna grupa kumpli. Większość z nas należy do sekcji modelarskiej Aeroklubu Lubelskiego, dzięki czemu mamy dostęp do świetnego lotniska modelarskiego w Radawcu. w dniach 23-24 lipca robimy piknik na lotnisku. Wśród nas na pewno znajdziesz poradę i pomoc. Zachęcam do zapisania się do sekcji. Pozdrawiam Piotr
Danielek5 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 Super, świetnie, dzięki za odpowiedź! Z chęcią odwiedzę piknik. Mogę przyjechać, czy najpierw należy się zapisać do Klubu?
Rekomendowane odpowiedzi