Danielek5 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Cześć! Jestem Daniel, pochodzę z Lublina i od paru miesięcy uczę się latać moim pierwszym modelem Sky King f959s. Dopiero rozpocząłem swoją przygoda i jak tylko pogoda dopisuje to od razu idę polatać, złapałem mega zajawkę Liczę na wsparcie doświadczonych modelarzy. Jeśli ktoś jest z Lublina i okolic to jestem otwarty na spotkanie. Zawodowo zajmuję się marketingiem online. Po godzinach kibic lubelskiego żużla, działkowicz i fan aktywnego trybu życia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Cześć. W Lublinie jest nas trochę. Świetna grupa kumpli. Większość z nas należy do sekcji modelarskiej Aeroklubu Lubelskiego, dzięki czemu mamy dostęp do świetnego lotniska modelarskiego w Radawcu. w dniach 23-24 lipca robimy piknik na lotnisku. Wśród nas na pewno znajdziesz poradę i pomoc. Zachęcam do zapisania się do sekcji. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielek5 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Super, świetnie, dzięki za odpowiedź! Z chęcią odwiedzę piknik. Mogę przyjechać, czy najpierw należy się zapisać do Klubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 przyjedź. szukaj Piotrka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi