Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witajcie planuje zakupic sobie dragon fly 2 http://www.allegro.pl/item549162417_dragon_fly_2_helikopter_zdalnie_sterowany_65cm.html czy dobry wybur ?? prosze o pomoc z góru dziekuje ;D ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Wybór jak już Nie, to zły śmigłowiec na początek. I w ogóle na całą 'karierę' modelarza. Po prostu nie kupuj, widziałem i wiem co mówię.. Jak chcesz śmigłowiec na początek to kup lamę :wink: Tu masz 2ch, sterujesz obrotami silnika i silnikiem na ogonie który obraca ten śmigłowiec w jedna stronę. Model jest ciągle pochylony do przodu i w ten sposób się porusza. W lamie masz już 4ch i sterujesz "całym" śmigłowcem Pozdrawiam i życzę udanego początku z modelami śmigłowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 dzieki za pomoc zastanowie sie nad wyborem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Tu sie nie ma co zastanawiac nad wyborem tylko bier lame v3 lub v4 bo ten dragon fly czy jak mu tam, to inaczej zabawka i przez to szybko zniechencisz sie do modelarstwa. Taka moja mala sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witajcie planuje zakupic sobie dragon fly 2 http://www.allegro.pl/item549162417_dragon_fly_2_helikopter_zdalnie_sterowany_65cm.html czy dobry wybur ?? prosze o pomoc z góru dziekuje ;D ;D ;D Zważaj kolego na pisownię o ile jestem w stanie zrozumieć brak polskich znaków to błędy na poziomie I klasy podstawówki to już jest masakra.Będę usuwał takie posty bo czytać się tego niestety nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Cześć. Mam taki śmigłowiec a może nie śmigłowiec tylko nielot Kupiłem go daawno temu jak jeszcze o prawdziwym modelarstwie nie myślałem Yyyy.... Brak słów na tą zabawkę, to nawet nie jest zabawka :rotfl: Po prostu wielkie G.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 aha dzięki za pomoc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.