skyrookie Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Cześć! Nazywam się Krzysiek, jestem z Gdańska. Od dziecka lubię wszelkie modele rc i bardzo lubię próbować ciągle nowe Zawodowo siedzę przed komputerem Z ludźmi lata się lepiej niż w pojedynkę, dlatego na początku mojej obecności na forum, chciałbym znaleźć kogoś z Trójmiasta i spotkać się na latanie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klangner Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Witaj, Trochę osób tu w okolicy lata. Chociaż większość jeździ do Kornego lub Jeziornej Osady. Ewentualnie w Gdyni na Chwarznie latają. Tu na forum jest sporo fajnych fotek od nich. A jakie masz modele? Jakiego miejsca potrzebują do latania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyrookie Opublikowano 16 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Cześć, Dzięki za odpowiedź! Chciałbym polatać motoszybowcem. Widziałem, tutaj na forum, że są ludzie z trójmiasta. Widziałem też taki wątek: Jednak nie jestem pewien jak się z kimś umówić żeby się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi