piootrek Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam na imię Piotrek . Jestem z Krakowa i mam ....coś ponad 30 lat:D Zainteresowanie modelami RC u mnie dopiero raczkuje i nie mogę pochwalić się jeszcze żadnymi osiągnięciami (a jeżeli już to raczej w dziale typu KRAKSA). Ogólnie modele które buduje coś nie chcą latać , ale samo budowanie sprawia wiele przyjemności...
modelarzkobi Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Życze ci aby twoje modele przy pomocy tego forum zaczeły latać Witaj w naszym gronie modelarzy :!:
KiD Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie martw sie wspomozemy Cie jezeli oczywiscie bedziemy tylko umieli . I zycze Ci LATAJACYCH modeli w jak najblizszym czasie . WITAMY
TEQ Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Hej Piotrze ! Wreszcie dotarłeś... Mam nadzieje że to forum pomoże Ci oblatac jakiś model lepiej niż ja :rotfl:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.