piootrek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam na imię Piotrek . Jestem z Krakowa i mam ....coś ponad 30 lat:D Zainteresowanie modelami RC u mnie dopiero raczkuje i nie mogę pochwalić się jeszcze żadnymi osiągnięciami (a jeżeli już to raczej w dziale typu KRAKSA). Ogólnie modele które buduje coś nie chcą latać , ale samo budowanie sprawia wiele przyjemności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Życze ci aby twoje modele przy pomocy tego forum zaczeły latać Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiD Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie martw sie wspomozemy Cie jezeli oczywiscie bedziemy tylko umieli . I zycze Ci LATAJACYCH modeli w jak najblizszym czasie . WITAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Hej Piotrze ! Wreszcie dotarłeś... Mam nadzieje że to forum pomoże Ci oblatac jakiś model lepiej niż ja :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.