piootrek Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Mam na imię Piotrek . Jestem z Krakowa i mam ....coś ponad 30 lat:D Zainteresowanie modelami RC u mnie dopiero raczkuje i nie mogę pochwalić się jeszcze żadnymi osiągnięciami (a jeżeli już to raczej w dziale typu KRAKSA). Ogólnie modele które buduje coś nie chcą latać , ale samo budowanie sprawia wiele przyjemności... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Życze ci aby twoje modele przy pomocy tego forum zaczeły latać Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiD Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Nie martw sie wspomozemy Cie jezeli oczywiscie bedziemy tylko umieli . I zycze Ci LATAJACYCH modeli w jak najblizszym czasie . WITAMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEQ Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Hej Piotrze ! Wreszcie dotarłeś... Mam nadzieje że to forum pomoże Ci oblatac jakiś model lepiej niż ja :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.