wa1ker Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam Czy ktoś miał może problemy z uruchomieniem symulatora Aerofly Pro Deluxe pod Vistą 64? Ja po wymianie kompa nie mogę niestety przejść tematu - przy uruchamianiu wyskakuje "błąd uruchamiania" i lipa . Do tej pory na XP śmigało jak złoto ale niestety nie mogę wrócić do XP i skazany jestem na piekielną Viste :evil: Na stronie producenta nie znalazłem żadnych ciekawych uwag ani wskazówek a na maile nie odpisują łobuzy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 przewiduje ze problem jest z "Vistą 64"... tylko support od producenta jest w stanie cos poradzic. Szukales moze jakichs patchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Szukałem i doinstalowałem wszystko co jest dostępne na stronie producenta ale to głownie są poprawki fizyki lotu czy konkretnych modeli (np. dźwięku rzadziej grafiki). Napisałem już do nich 3 razy i cisza sam już nie wiem co robić - właśnie ciągnę nowe sterowniki do grafiki może to pomoże - zobaczymy. Jak na razie to jedyny program którego nie udało mi się odpalić pod Vistą reszta śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Proponuję wpisać "Vista aerofly" w wyszukiwarce na forum zaznaczając opcje "Szukaj wszystkich słów" Przeczytaj to co dostaniesz w odpowiedzi. Spróbuj wyszukiwać samo słowo "Vista" też w tych wątkach padały różne informacje na ten temat. Jeśli nic to nie pomoże wówczas dalej trzeba będzie drążyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Proponuję wpisać "Vista aerofly" w wyszukiwarce na forum zaznaczając opcje "Szukaj wszystkich słów" Przeczytaj to co dostaniesz w odpowiedzi. Spróbuj wyszukiwać samo słowo "Vista" też w tych wątkach padały różne informacje na ten temat. Jeśli nic to nie pomoże wówczas dalej trzeba będzie drążyć temat. Dziękuje za instrukcje obsługi opcji "szukaj" :mrgreen: uwierz mi wiem jak to działa - sprawdziłem (nie tylko na tym forum) wypróbowałem wszystkie propozycje i nic nie pomogło :evil: stąd nowy temat. Mało tego nawet czytałem że już komuś coś takiego pisałeś :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 i własnie tu jest problem z systemami 64 bitowymi mozesz albo zainstalowac system 32 bitowy albo uzyć probramu do tworzenia wirtualnych maszyn (systemów operacyjnych). np. MS Virtual PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 i własnie tu jest problem z systemami 64 bitowymi mozesz albo zainstalowac system 32 bitowy albo uzyć probramu do tworzenia wirtualnych maszyn (systemów operacyjnych). np. MS Virtual PC Tak właśnie sobie myślałem żeby postawić jakąś wirtualną maszynę ale z tego co pamiętam jak kiedyś się tym bawiłem to był problem obsługą USB mam nadzieję że się uda - zobaczymy A może jakiś Live? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 LIVE raczej odpada bo korzysra głównie z RAM a gra robi wpisy w rejestrach i siedzi w katalogach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 LIVE raczej odpada bo korzysra głównie z RAM a gra robi wpisy w rejestrach i siedzi w katalogach ? w sumie to nawet plytki nie wsadze z instalką na LIVE przwcież :-] trochę nie myślałem jak to pisałem - przepraszam ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dziękuje za instrukcje obsługi opcji "szukaj" :mrgreen: uwierz mi wiem jak to działa - sprawdziłem (nie tylko na tym forum) wypróbowałem wszystkie propozycje i nic nie pomogło :evil: stąd nowy temat. Bardzo się cieszę że potrafisz używać tej opcji Uwierz - wielu nie potrafi. Jeszcze trochę a będziesz umiał postawić poprawnie pytanie :devil: Czego życzę - pozdrawiam Edit: Pisałem z humorem nie obraźliwie tzn. trzeba było napisać że już to sprawdzałeś - nie proponowałbym Ci tego drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Bardzo się cieszę że potrafisz używać tej opcji Uwierz - wielu nie potrafi. Jeszcze trochę a będziesz umiał postawić poprawnie pytanie :devil: Czego życzę - pozdrawiam Edit: Pisałem z humorem nie obraźliwie tzn. trzeba było napisać że już to sprawdzałeś - nie proponowałbym Ci tego drugi raz Podążając za swoim tokiem rozumowania w pytaniu powinienem podać numer buta, kolor ścian w pokoju oraz co jadłem na śniadanie 12 marca 1985roku itp. Pytanie było precyzyjne tylko Ty mój drogi imienniku dopatrujesz się dziury w całym jak ochroniarz z parkingu udający policjanta :mrgreen: - wrzuć na luz i nie traktuj ludzi z góry bo wszyscy jesteśmy równi. My tu gadugadu zrobił się paskudny OT a mój symulator nadal nie działa Jak coś zdziałam z tym virtualem to się odezrę (nie gniewaj się Marcin ja też to pisałem z humorem :rotfl: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.