blabson Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 witam może ktos sie orientuje to bym prosił o linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabson Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 znalazłem coś takiego https://www.vliegtuigmodelbouw.nl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Znalazłeś. I co planujesz dalej? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabson Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Szukałem stron w NL żeby specialnie nie gonić do polski za jakimis drobnostkami,teraz chce dokończyć Super Chipmunka i zabrać się za Wicherka do nauki. Mam małe doswiadczenie w lataniu modelami i szkoda rozwalić tej pięknej pół makiety :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.