alkraj Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam. Ostatnio znalazłem u mnie w „modelarni” jungmanna z epp w pudełku w nie zbyt dobrym stanie. Wygląda paskudnie ale lata Niestety górny płat był całkiem zniszczony. Postanowiłem że przerobie go na dolnopłata :crazy: Trzeba było troche pozmieniać min. SC i rozmieszczenie wyposażenia. Waga wyszła mi równo 500g przy rozpiętości 92cm. Oto co mi wyszło Co o tym myślicie, poleci...? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Poleci, będzie tylko trochę szybciej latał. Kiedyś tak latałem depronowym Ultimate, jak podczas kraksy straciłem górny płat. Nawet nie przesuwałem SC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dzisiaj odbył sie oblot przeróbki Jaki skutek...? Hmmm... widać na zdjęciu :? Przyczyna: kompletny brak sterowności :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A dlaczego brak sterowności? Dolny płat miał lotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Tak, miał lotki :wink: Ale bardzo ciężko sie sterowało :| Może to też przez wiatr, bo troche wiało :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.