Dart Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Witam. Zacząłem latać w tym roku na prostych dwukanałowych FX-620 i chce przejść na coś bardziej zaawansowanego. Kupiłem Warbird 768-1 RTF Volantex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Nie mam jeszcze aktywnego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Bardzo proszę zapoznać się z regulaminem forum. Potem będziemy się witać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nie przeczytaleś punktu nr1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 10 godzin temu, Dart napisał: Przeczytałem To czytaj dalej ale tym razem ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi