futaba Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Znajomy poprosił mnie o "spolszczenie" nadajnika Turnigy TGY 9X V2. Wielokrotnie robiłem to z Taranisami czy 9xr, więc ochoczo zabrałem się za ten nadajnik i tu zonk - wiek niestety robi swoje. Doczytałem, że max to Companion 2.1, więc go pobrałem ale nie ma już dla niego pełnego repozytorium więc nie mogę pobrać wsadu - wywala błąd servera Może ktoś z Was posiada w swoich zasobach opentx-9x-pl.hex oraz wsad eepromu do tego nadajnika? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Juz nie mam gdzieś mi takie radio leży ale popytaj na FPV forum czy na elektrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futaba Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Dzięki za podpowiedź. Już wrzuciłem zapytanie na to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Jeszcze możesz poprosić na forum Open TX, niestety po angielsku i tam powinni mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Znalazłem u siebie coś takiego. opentx-9x-heli-templates-pl.zip opentx-9x-heli-templates-en.zip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futaba Opublikowano 18 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Dzięki, ale wersja heli odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Wydaje mi się, że to nie tak do końca typowy heli. Były wsady no heli czyli okrojone z ustawień po heli. W tych powyżej masz po prostu kompletny wsad do nadajnika. Wygraj niczym to przecież nie grozi.Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futaba Opublikowano 18 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Zaraz spróbuje i dam znać co wyszło Faktycznie , wygląda na to że działa Dzięki Andrzeju i Adamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi