Rajiu Ryu Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Cześć czy ktoś z was posiada instrukcje od aparatury r planes Mode 2 4 cha nigdzie nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Hej Nie znajdziesz instrukcji bo to aparatura dedykowany do modeli RC planeta. A tak nawiasem to najprostsza aparatura na świecie. Jest to aparatura analogowa więc nic w niej nie zmienisz. Bo i po co. Tylko rewersy, przycisk bindowania i suwaki do trymowania. Kiedyś to moja pierwsza aparatura... Dawała radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajiu Ryu Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 to może inaczej do aparatury jest dołączony 6 kanałowy odbiornik i myślałem ze może da się ustawić aby 2 kanały odbiornika zadziałały na 1 sygnał nadajnika żeby nie mostkować serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi