adam.trzaskowski Opublikowano 11 Października 2022 Opublikowano 11 Października 2022 Hej, Jestem Adam, zawodowo informatyk, a po pracy lubie polatac EDFami Mam kilka modeli: - Freewing Gripen 80mm z wektorowaniem ciagu, Wemotec midi fan 2250kv (8s2p) - Freewing Avanti 80mm Wemotec 1865kv (10S2p) - Freewing F-22 90mm Schuebeler Ds-Axi 1125kv (14S2p) - Freewing Mirage 80mm - jako jedyny z fabrycznym napedem 6S Ze wzgledu na to, ze nasze lotnisko jest pelne dziur i pagorkow, wszystkie modele sa bez podwozia - startuje je z reki. Wszystkie modele (poza Mirage) napedzam pakietami Li-Ion Molicel P42A: Dzieki roznym rozmiarom mam duza elastycznosc. Zdjecie przedstawia moje nowe pakiety z Molicel P45B, ktore powinny dac sporo wieksza moc Testy w najblizszych dniach Lubie latac akrobatycznie i 3D oraz wyciagac z modeli co sie tylko da jesli chodzi o wydajnosc i czas lotu. Mysle, ze mam sporo do zaoferowania, a samo potrzebuje oceny moich pomyslow. Pozdro! 2
Francka Opublikowano 12 Października 2022 Opublikowano 12 Października 2022 W temacie EDF polecam kanał Wojtka EDF jet RC na youtube.
lukaszjb Opublikowano 12 Października 2022 Opublikowano 12 Października 2022 Wow. Powiedz coś więcej o tych pakietach, masie, pojemności, jaki stosunek ceny do pojemności w porownaniu do lipoli itd. Już się z tym spotkałem przy edfach pomysł ciekawy. Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi