adam.trzaskowski Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Hej, Jestem Adam, zawodowo informatyk, a po pracy lubie polatac EDFami Mam kilka modeli: - Freewing Gripen 80mm z wektorowaniem ciagu, Wemotec midi fan 2250kv (8s2p) - Freewing Avanti 80mm Wemotec 1865kv (10S2p) - Freewing F-22 90mm Schuebeler Ds-Axi 1125kv (14S2p) - Freewing Mirage 80mm - jako jedyny z fabrycznym napedem 6S Ze wzgledu na to, ze nasze lotnisko jest pelne dziur i pagorkow, wszystkie modele sa bez podwozia - startuje je z reki. Wszystkie modele (poza Mirage) napedzam pakietami Li-Ion Molicel P42A: Dzieki roznym rozmiarom mam duza elastycznosc. Zdjecie przedstawia moje nowe pakiety z Molicel P45B, ktore powinny dac sporo wieksza moc Testy w najblizszych dniach Lubie latac akrobatycznie i 3D oraz wyciagac z modeli co sie tylko da jesli chodzi o wydajnosc i czas lotu. Mysle, ze mam sporo do zaoferowania, a samo potrzebuje oceny moich pomyslow. Pozdro! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 W temacie EDF polecam kanał Wojtka EDF jet RC na youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Wow. Powiedz coś więcej o tych pakietach, masie, pojemności, jaki stosunek ceny do pojemności w porownaniu do lipoli itd. Już się z tym spotkałem przy edfach pomysł ciekawy. Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi