Byrsiusz Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Siemanko jestem Tomek, rocznik 90 ale nigdy w sumie nie dorosłem ? okolice Katowic ? w młodości zajmowałem się samolotami RC w drewnie, robiłem też instruktora w wieku 18. Potem życie pokazało ile energii kosztuje to, żeby nie utonąć i modelarstwo zostało zarzucone innymi obowiązkami. Teraz już się uspokoiło, mam dom, rodzinę i kredyt ? Po jakichś 10 latach wyciągłem cały szpej z zakamarków piwnic i teraz już z dzieckiem budujemy proste mechanizmy. Już modelarstwem tego nie nazywam. Ale jak młodej (7 lat) się spodoba to może wrócę do budowy samolotów. Póki co ogarniamy jakieś samochody i proste mechanizmy ruchome, łódki z butelek itp Gorąco pozdrawiam wszystkich pasjonatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Witajcie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi