ECO400 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Poszukuje dobrze zaopatrzonego sklepu z artykułami szkutniczymi... a mianowicie potrzebuję śruby K30, chodzenie silnika, sprzęgło 2/2,3 z tego co udało mi się znaleźć to najlepiej wypada www.modele.sklep.pl ale może ktoś zna lepszy sklep jest jeden warunek: sklep koniecznie polski :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Eco najpierw napisz porządnie co potrzebujesz bo to jakś nie polszczyzna jest. śrub K30, chodzenia silnika, przegła 2/2,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Potrzebuję: -śruby napędowe K30 na wał M4 -chłodzenie wodne na silnik SPEED 480 -sprzęgło mocujące silnik/wał 2,3/2 -wężyk do doprowadzenia wody do chłodnicy sorki za błędy ale pisałem ten temat na lekcji informatyki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Do chłodzenia to rurka alu 2 moze 3mm ciasno owinięta wokół silnika. Co do wężyka to można uzyć zwykły weżyk paliwowy do silników spalinwych. reszte musisz poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 sorki za błędy ale pisałem ten temat na lekcji informatyki :mrgreen: Ale już jesteś w domu więc możesz go poprawić!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Zobacz tu Wężyk kupisz w zoologicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.