tomkol1088 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Dzień dobry. Nadszedł czas, kiedy człowiek po 10 latach oglądania w "internetach" pilotowania modeli sam postanowił spróbować swoich sił. Dosyć zazdrosnego podglądania. Jestem Tomek i dołączam do Państwa, żeby zaczerpnąć wiedzy opartej na doświadczeniu, i liczę na pomoc przy konfigurowaniu swojego pierwszego modelu. Pozdrawiam z północnej Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.trzaskowski Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Ja polecam kupic symulator, np Real Flight 9.5, a na pierwszy model cos takiego: https://allegro.pl/oferta/volantexrc-mini-mustang-p-51d-761-5-rtf-zyroskop-11536967657 Ja tak zaczynalem. Nawet jak przywalisz pionowo w ziemie, to co najwyzej zlamie sie smiglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkol1088 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Dzięki za odpowiedź, planuje jednak iść w stronę motoszybowców. Jak tylko odblokują mi forum chcę założyć temat z własnymi przemyśleniami i wybrać coś z pomocą mądrzejszych (od siebie) ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi