Kadath Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Aktualizująć firmware w mojej ładowarce nastapił crash i ładowarka jest obecnie bez sytemu.Dalsze próby zaktuałizowania kończa sie błedami err1 i err2. Spotkał sie juz ktoś z czyś takim albo wie jak to naprawić? Chiński support mnie olał.
Marek_Spy Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Niestety masz problem bo wychodzi z tego ze procesor nie żyje albo wysypał się bootloader , jaki tam procesor jest wiesz ?
Kadath Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2023 Ja bym obstawiał w takim razie bootloader bo ekran swieci a ladowarka działa normalnie zanim spróbowałem ja zaktualiować a tydzień temu rozładowywałem pakiety na zime normalnie.Zdjecie procesora moge zrobić jutro jak ją rozkręce o ile chinczyk nie zrapał napisów z procka.
Adam P. Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pewnie jakaś atmega i można wgrać bez problemu z programatora, trzeba tylko znaleźć firmware do wgrania.
Kadath Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2023 Frimware mozna sciagnąc bez problemu ze strony producenta , przynajmiej ten najnowszy
Adam P. Opublikowano 21 Stycznia 2023 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Jak stm32 to tak samo, z tym że programator 8zł droższy.
Marek_Spy Opublikowano 21 Stycznia 2023 Opublikowano 21 Stycznia 2023 czasem trzeba go uruchomić w bootmode, ogólnie się da tylko nie wiadomo czy to cały soft, mordowałem się z drukarką gdy padła mi płyta i nie ruszył marlin.
Rekomendowane odpowiedzi