Kadath Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Aktualizująć firmware w mojej ładowarce nastapił crash i ładowarka jest obecnie bez sytemu.Dalsze próby zaktuałizowania kończa sie błedami err1 i err2. Spotkał sie juz ktoś z czyś takim albo wie jak to naprawić? Chiński support mnie olał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Niestety masz problem bo wychodzi z tego ze procesor nie żyje albo wysypał się bootloader , jaki tam procesor jest wiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadath Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Ja bym obstawiał w takim razie bootloader bo ekran swieci a ladowarka działa normalnie zanim spróbowałem ja zaktualiować a tydzień temu rozładowywałem pakiety na zime normalnie.Zdjecie procesora moge zrobić jutro jak ją rozkręce o ile chinczyk nie zrapał napisów z procka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pewnie jakaś atmega i można wgrać bez problemu z programatora, trzeba tylko znaleźć firmware do wgrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadath Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Frimware mozna sciagnąc bez problemu ze strony producenta , przynajmiej ten najnowszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Wątpię żeby ATmega raczej STM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Jak stm32 to tak samo, z tym że programator 8zł droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 czasem trzeba go uruchomić w bootmode, ogólnie się da tylko nie wiadomo czy to cały soft, mordowałem się z drukarką gdy padła mi płyta i nie ruszył marlin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi