Speed Hunter Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam. Mam taki problem w moim autku RC- wszystko działa dobrze... problemy zaczynają sie gdy chce jechać na wstecznym. Prawie zawsze autko (a raczej regulator) nie raguje na wsteczny. Rzadko sie zdarza, że jedzie do tyłu, a jak już jedzie to bardzo powoli. To jedeny problem, bo reszta działa świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 zanim ktos odpowie to dodaj pare informacji typu: regulator nadajnik czy programowales regulator? czy ustawiales w nadajniku manetke gazu? mysle ze to pomoze ludziom ktorzy beda chcieli ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Hunter Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 No to tu za dużo nie powiem... Wszystko jest orgynalne z zestawu Tutaj są fotki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88bc1e4fdfd3f608.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9cf4a6631218fc1e.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Prawie zawsze autko (a raczej regulator) nie raguje na wsteczny. Zapewne pierwsze cofnięcie "gazu" w nadajniku włącza hamulec, a dopiero drugie wsteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Hunter Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Prawie zawsze autko (a raczej regulator) nie raguje na wsteczny. Zapewne pierwsze cofnięcie "gazu" w nadajniku włącza hamulec, a dopiero drugie wsteczny. U mnie niestety nie- moge cofać gaz i z 10 razy, a i tak nie pojade na wstecznym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 To chińska kopia Bonzera.Ten regulator daje się programować(przycisk setup),ale na 5szt udało mi się kiedyś tylko raz ;D,działa jak chce .Brak do niego opisu.Poszukaj na stronie firmy HYPE,montowali to w modelu Audi A4 i R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Hunter Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 To chińska kopia Bonzera.Ten regulator daje się programować(przycisk setup),ale na 5szt udało mi się kiedyś tylko raz ;D,działa jak chce .Brak do niego opisu.Poszukaj na stronie firmy HYPE,montowali to w modelu Audi A4 i R8 To ze chńszczyzna, to sie już sam pzrekonałem- walłem raz w wysoki krawężnik no i cały zderzak rozpierniczony... i do tego wachacz lekko pękł :/ A wie ktoś jak zaprogramować tego regulatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.