kefir Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A więc spotkaliśmy się w większym gronie jakość zdjęć słaba http://www.vimeo.com/3309744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam, filmik niczego sobie, widać że latanie nie straszne mimo śniegu i mrozu(puki można startować z ręki) a pokaz slajdów i muza tak cieplutka że chciałoby się powiedzieć wiosenne loty gdyby nie to... to... białe dookoła :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 To to białe to nas amatorów uchroniło od przykrych lądowań ale myślę że było git co do zdjęć to ok ale filmy słabe, a i montaż był bardzo szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam, Piękne latanie, piękna pogoda i nieoceniona pomocna dłoń doświadczonych Kolegów. Po takim spotkaniu coraz bardziej mi się to hobby podoba Dzisaj model bez strat za to przepiękne zdjęcia (choć z ziemi) i pierwszy kawałek bezcenego doświadczenia. Dzięki wszystkim za spotkanie i do nastęnego Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 http://www.vimeo.com/3311686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Po tym naszym pięknym lataniu zachciało mi się jeszcze troszeczkę polatać. Poszedłem więc ze swoim EGP na skraj osiedla no i w górę. Po chyba szóstym wyjściu w górę coś się z... (zepsuło) i mój EGP zaczął na pełnym gazie pionowo w dół zasuwać. Brak reakcji na drążki!!! No i zniknął mi za budowanym blokiem. Co było dalej to już nie widziałem, ale znalazłem go ze skrzydłami ustawionymi prostopadle do powierzchni ziemi wbitego w siatkę ogrodzeniową. Na szczęście siatka miała bardzo rzadkie oka i mam teraz krawędź natarcia naciętą w ośmiu miejscach na głębokość od 2 do 4 cm, ułamany całkowicie ogon, złamane śmigło i zgiętą oś silnika. Oś wymieniona - silnik pracuje. Zostało pokleić i wzmocnić ogon i skrzydła oraz wstawić nowe bowdeny, bo się mocno powyginały, śmigło i w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No pięknie....nic tylko pogratulować udanego spotkania. Pogoda wczoraj faktycznie była super w 3city na latanie. A ja niestety nie mogłem z tego skorzystać :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No piękna można by rzec ewenement jak na poprzednie dni zresztą i w niedziele było strasznie, a tak chcieliśmy se polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.