utopia Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Może macie sprawdzone nieagresywne szpachlówki którymi można pokryć depron? Ma to służyć jako wzornik do wykonania 1 sztuki wyrobu z laminatu lub jako kopyto do wykonania prostej formy na szybko trafiają mi się czasem pojedyncze sztuki różnych elementów do wykonania z laminatów Jeśli kształt jest jakoś logicznie ogarnialny i czas mnie nie goni daję zrobić model-wzornik na cnc. Ale bywa i tak że trzeba wykonać coś "na wczoraj "a nie jest wymagana aż tak zerowa dokładność . Więc spoglądam w kierunku depronu do daje sie giąć , szlifować , kleić itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam Poliruetanowa,dobrze sie obrabia jest lekka.Jedyna wada to cena :cry: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja używałem akrylowej szpachlówki do drewna z Castoramy (w takim przezroczystym pudełeczku) i spisywała się całkiem nieźle. W zasadzie każda akrylowa do drewna powinna być git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam. Mogę polecić budowlaną masę szpachlową o nazwie STUCCOLEX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.