Marcin83 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Witam. Potrzebuję rady, który regulator byłby bezproblemowy i najlepszy: Redox 80A Dualsky 80A Kavan 80A Macie może jakieś doświadczenia z tymi produktami? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Redoxa odradzam. Po zimowym leżakowaniu stracił pamięć. Fakt, że wgrali nowy soft na gwarancji ale za Redoxa dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Ja również redoxa odradzam, mam dwa i z każdym kłopoty. Obecnie mam 4 hobbywing i działają bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Witam. Jednak zamawiam Dualsky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi