Gryzon Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Zdjęcia jakie są takie są ale platforma niezbyt stabilna - Extrim V2 Trzeba szybko celować i szybko robić zdjęcia Kategoria znajdź pilota Droga przy "kluczu" - Sikory > Olszewnica/Chotomów Mini komis ??? Narew w kierunku zapory "Dębe" Zielono mi czyli kierunek Nowy dwór mazowiecki ... Z extrima ciężko jest złapać dobrą fotkę - nerwowo się lata nad lasem gdzie za lądowisko służy droga przez wieś lub wał przeciwpowodziowy. To pole na fotce znajdź pilota wygląda fajnie ale całe pokryte jest krzaczorami o średniej wzrostu 0,5 m. To pole także pochłoneło moją kabinę do mustanga ze styro. Tak więc tam się nie da lądować. Na razie spasowałem z fotkami - w drodze EGPro i mam nadzieję że przed zimą polatam jeszcze z FPV - myślę że sprzęt taki jak "Cobra". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 super fotki nad Kluczem bywam często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.