Gryzon Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zdjęcia jakie są takie są ale platforma niezbyt stabilna - Extrim V2 Trzeba szybko celować i szybko robić zdjęcia Kategoria znajdź pilota Droga przy "kluczu" - Sikory > Olszewnica/Chotomów Mini komis ??? Narew w kierunku zapory "Dębe" Zielono mi czyli kierunek Nowy dwór mazowiecki ... Z extrima ciężko jest złapać dobrą fotkę - nerwowo się lata nad lasem gdzie za lądowisko służy droga przez wieś lub wał przeciwpowodziowy. To pole na fotce znajdź pilota wygląda fajnie ale całe pokryte jest krzaczorami o średniej wzrostu 0,5 m. To pole także pochłoneło moją kabinę do mustanga ze styro. Tak więc tam się nie da lądować. Na razie spasowałem z fotkami - w drodze EGPro i mam nadzieję że przed zimą polatam jeszcze z FPV - myślę że sprzęt taki jak "Cobra".
pedro Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 super fotki nad Kluczem bywam często
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.