valarian Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Hejka, Ponieważ jest to mój pierwszy post, ładnie mówię wszystkim "dzieńdobry" :-) Znalazłem taki ciekawy zestaw na 2.4GHz, TX/RX i kamerka, wszystko podejrzanie tanio: Link 200mW wydaje się wystarczająco, zwłaszcza, że interesuje mnie latanie blisko miejsca startu, 1.5km to jest max. Do odbiornika zainwestowałbym jeszcze w jakąś lepszą, panelową antenę, żeby trochę poprawić warunki. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, czy warto zamawiać to "coś", czy lepiej poszukać czegoś innego? Pozdrawiam, Val
diem Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja bym nie ryzykowal, po co placic ewentualnie dwa razy. Lepiej kup sprzet z rangevideo i masz pewniaka.
ECO400 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 z rangevideo i masz pewniaka. ja słyszałem że jak kupi się coś w rangevideo i to coś się np. zepsuje po pierwszym locie to nie uwzględnią oni reklamacji
diem Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tutaj juz powinien np. Peter sie wypowiedziec bo kwestii reklamacji nie znam. Ostatnio jedna osoba z forum wyslala nadajnik spowrotem i reklamacja zostala uznana wiec nie wiem gdzie to slyszales.
Peter Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tutaj juz powinien np. Peter sie wypowiedziec bo kwestii reklamacji nie znam. Reklamacje zalatwiaja jak kazda szanujaca sie firma.
ECO400 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 nie wiem gdzie to slyszales. na forum rc-cam od Pan o nicku Zimi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.