Kuban Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Witam serdecznie wszystkich użytkowników! Jestem Piotr, mam 37 cykli za sobą, pochodzę z Bydgoszczy i lubię ciemne pieczywo Jak na pacjenta przystało mam wino w barku, cukier w kostkach i czasami łupie mnie w... ehhkem... kręgosłupie... Pewnie coś jeszcze mi jest, ale nikt nie zdiagnozował, bo po co, skoro już wiadomo że ciężki przypadek A tak na poważnie, jestem po szkole technicznej, zajmuję się utrzymaniem ruchu sprzętu medycznego w firmie, która opiekuje się pacjentami wentylowanymi mechanicznie w domu. Modelarstwem zaraził mnie niedawno przyjaciel, stawiam pierwsze kroki i przelewam powoli pasję na 6-letniego juniora Zarejestrowałem się tu, ponieważ przy budowie modelu natrafiłem na problem i chciałbym poprosić doświadczonych kolegów modelarzy o pomoc. Życzę wszystkim samych fantastycznych projektów, no i dozobaczenia (przeczytania) na forum! Kuban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Witaj na forum. Świetne przywitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi